História

Ukazujem 1 - 10 z 630 výsledkov.
Položiek na stránku 10
z 63

Oznamy

« Späť

14. nedeľa v cezročnom období 2016

Liturgický kalendár

Utorok: SV. CYRILA A METODA, SLOVANSKÝCH VIEROZVESTOV. Slávnosť. Titulárna slávnosť farského kostola a farnosti.
Štvrtok: Prvý štvrtok v mesiaci. Deň modlitieb za duchovné povolania.
Nedeľa: PÄTNÁSTA NEDEĽA V CEZROČNOM OBDOBÍ.

Oznamy

Zbierka na dobročinné diela Svätého Otca“ činila 875,-€. Pán nech odmení všetkých darcov.

Farská hodová slávnosť sv. Cyrila a Metoda bude vo farskom kostole v UTOROK 5.7.2016 o 10.30 v deň slávnosti, nakoľko je to voľný deň, za účasti zboru Coro Laudamus. Prosím farníkov, aby po sv. omši pripravili malé agapé.

Celodiecézna púť v Roku milosrdenstva do Krakova do baziliky Božieho milosrdenstva v Lagewnikách so svätou omšou, uctením relikvií sv. Jána Pavla II., Korunkou Božieho milosrdenstva a iným programom bude 9. júla 2016. Odchod autobusov bude ráno o 4.00 od kruhového objazdu pri reštaurácii Lemon. Sú objednané dva autobusy. Prosím nahlásených, aby v sakristii doplnili svoje údaje a zaplatili cestovné 20,- €. Poistenie nie je zabezpečené.

Pozývame deti 1. – 4. roč. na farský detský letný tábor, ktorý sa bude konať v dňoch od 15.8. do 19.8.2016. Bližšie informácie a nahlásenie je možné po sv. omšiach u Klárky a Lauriky Gubalovej alebo v sakristii farského kostola.

Prebieha 7. ročník zbierky školských pomôcok pre znevýhodnené deti zo sociálne slabších rodín. Môžete ich priniesť do Centra pomoci človeku na ul. A. Hlinku 41. Viac informácií na nástenke.

Od 1.7.2016 vítame v našej farnosti nového p. kaplána Ľuboša Matúša a prajeme mu hojnosť Božích milostí v službe Božiemu kráľovstvu v našej farnosti.

Púť do Prahy sa uskutoční 25. - 27.8.2016, odchod o 7.00 od reštaurácie Lemon. Z programu: 1. deň sv. omša pri Pražskom Jezuliatku, 2. deň sv. omša v Strahovskom kláštore s prehliadkou knižnice, 3. deň v chráme sv. Víta s prehliadkou, cestou späť návšteva Žilivského kláštora. Cena 117,- € bez poistenia. Nahlásiť sa môžete v sakristii CM. Viac informácii na nástenke.

 

Mgr. Jozef Gallovič
farár – dekan