História

Ukazujem 1 - 10 z 630 výsledkov.
Položiek na stránku 10
z 63

Oznamy

« Späť

19. nedeľa v cezročnom období 2015

Liturgický kalendár

Pondelok: Sv. Vavrinec, diakon, mučeník - sviatok
Utorok: Sv. Kláry, panny, spomienka.
Piatok: Sv. Maximilián Mária Kolbe, kňaz a mučeník, spomienka.
Sobota: Slávnosť Nanebovzatia Panny Márie, prikázaný sviatok.
Nedeľa: DVADSIATA NEDEĽA V CEZROČNOM OBDOBÍ.

Oznamy

Na slávnosť Nanebovzatia Panny Márie v sobotu 15.8.2015, ktorý je prikázaným sviatkom, sväté omše VO FARSKOM KOSTOLE budú ako v nedeľu.

Ďakujeme všetkým darcom, ktorí sa zapojili do prvopiatkovej zbierky potravín.

Farský úrad Trstín pozýva na pravidelnú púť do Hájička, ktorá bude v dňoch 15. a 16. augusta. Viac informácii o programe púte nájdete na plagáte na nástenke.

V nedeľu 20. septembra 2015 sa v Bratislave uskutoční druhý Národný pochod za život. Miestom stretnutia veriacich z Trnavskej arcidiecézy je farský kostol Povýšenia Svätého kríža na Daliborovom námestí v Bratislave – Petržalke. Viac informácií môžete nájsť na www.pochodzazivot.sk.

 

Oznamy pátrov jezuitov

 

Slávnosť Nanebovzatia Panny Márie v sobotu 15.8.2015 je prikázaným sviatkom, sv. omšu budeme mať aj o 17.00 hod. V tento deň nespovedáme.

Prvopiatková pomoc núdznym ďakujeme za vašu štedrosť, prinesené potraviny sa rozdajú cez Charitu núdznym. Ak by ste vedeli o konkrétnych ľuďoch, prípadne rodinách, ktoré potrebujú takúto pomoc, môžete ich nahlásiť aj u nás v sakristii.

Umenie Ducha pozývame vás do predsiene Kaplnky Sedembolestnej Panny Márie k meditácii v rámci 43. pokračovania projektu Umenie Ducha – Návrat súčasného umenia do chrámu. Od 8.8.2015 tu predstavujeme dielo Marka Blaža: Sainte Chapelle, ktorá bola postavená v Paríži na uchovávanie relikvie - tŕňovej koruny.

 

Mgr. Jozef Gallovič
farár – dekan