História

Ukazujem 1 - 10 z 630 výsledkov.
Položiek na stránku 10
z 63

Oznamy

« Späť

2. nedeľa po narodení Pána 2016

Liturgický kalendár

STREDA: ZJAVENIE PÁNA. Slávnosť. Prikázaný sviatok.
Nedeľa: KRST KRISTA PÁNA. Sviatok.

Oznamy

Na slávnosť Zjavenia Pána sväté omše sú ako v nedeľu. Pri svätých omšiach budeme požehnávať vodu, ktorú si budete môcť zobrať do svojich príbytkov. Môžete si doniesť nádoby.

Požehnanie domu môžete nahlásiť v sakristii (meno, adresu a telefónne číslo). Poprípade čas si môžete dohodnúť aj s kňazmi osobne.

Na prvý štvrtok v mesiaci po svätej omši bude adorácia za kňazské a zasvätené povolania, pri ktorej je možné za obvyklých podmienok získať úplné odpustky.

Dnes (v nedeľu) na záver sv. omše vám sestry vincentky z Nitry krátko predstavia Združenie Zázračnej medaily a jeho apoštolát cez podomovú návštevu kaplnky Panny Márie. Poobede o 15.00 pozývajú do pastoračného centra na stretnutie záujemcov, ktorí sa chcú dozvedieť viac. Na nástenke je plagát a pozvánka.

 

Oznamy pátrov jezuitov

 

Sväté omše

V stredu na Sviatok Zjavenia Pána, Troch kráľov, budú v našej kaplnke sväté omše ako v nedeľu; pri každej svätej omši požehnáme vodu, ktorú si môžete vziať na požehnanie svojich domov a príbytkov.

Prvý štvrtok v mesiaci

Na prvý štvrtok v mesiaci bude po večernej svätej omši o 18.30 hodine adorácia za nové kňazské a rehoľné povolania do Spoločnosti Ježišovej. V rámci Roka zasväteného života možno získať úplné odpustky za obvyklých podmienok.

Stretnutie Faustínum

Na budúcu nedeľu bude o 15.00 hodine v našej kaplnke stretnutie členov a sympatizantov združenia Faustínum.

Mgr. Jozef Gallovič
farár – dekan