História

Ukazujem 1 - 10 z 633 výsledkov.
Položiek na stránku 10
z 64

Oznamy

« Späť

3. veľkonočná nedeľa 2015

Liturgický kalendár

Utorok: Sv. Anzelma, biskupa a učiteľa Cirkvi. Spomienka.
Štvrtok: Sv. Vojtecha, biskupa a mučeníka. Spomienka.
Sobota: SV. MARKA, EVANJELISTU. Sviatok.
Nedeľa: ŠTVRTÁ VEĽKONOČNÁ NEDEĽA – Nedeľa Dobrého Pastiera

Oznamy

Svätá omša venovaná prvoprijímajúcim deťom a ich rodičom bude v stredu. Prosím rodičov, aby priniesli krstný list svojho dieťaťa, ak tak ešte neurobili.

Stretnutie birmovancov bude v piatok vo farskom kostole na sv. omši o 18.00 a po nej v skupinkách s animátormi.

Prosím birmovancov, aby priniesli svoje krstné listy, v ktorých majú mať údaj o svojom 1. svätom prijímaní.

Po svätej omši bude stretnutie rodičov birmovancov, na ktorom sa dohodnú organizačné pokyny.

Na budúcu nedeľu bude zbierka na seminár

Začína týždeň modlitieb za duchovné povolania.

Bohoslovci Trnavskej a Bratislavskej arcidiecézy pozývajú na budúcu nedeľu Dobrého pastiera do Kňazského seminára sv. Cyrila a Metoda v Bratislave na Deň otvorených dverí na Kapitulskú 26. Program začína o 9.00 sv. omšou v katedrále sv. Martina, 10.30 začína program v seminári s možnosťou prehliadky seminára až do 15.00, o 12.00 je pripravený obed a deň končí slávnostnými vešperami v katedrále sv. Martina, ktorým bude predsedať jeden z biskupov Bratislavskej arcidiecézy. Vstup je voľný.

RKC Trnavská arcidiecéza vyhlasuje druhé kolo výberového konania na obsadenie miesta riaditeľa Cirkevnej spojenej školy. Prihlášku s požadovanými dokladmi treba zaslať do 4. mája 2015 na adresu Arcibiskupského školského úradu. Bližšie informácie na nástenke.

Pn.chvály sú dnes v nedeľu 19.4.2015 o 15.30 na malej scéne MsKS. Téma stretnutia je Kresťania v meste - Ako šíriť Božie kráľovstvo v svojom meste, s hosťom Eduardom Filom.

Spomienka na kňaza Braňa Bukovského sa uskutoční 25.4.2015 o 14.00 v kostole sv. Štefana.

V dňoch 8. – 10. mája 2015 sa koná púť do Krakova a Čenstochovej, súčasťou ktorej je návšteva sanktuária Božieho milosrdenstva v Lagiewnikach, čo zapadá do prípravy na Rok Božieho milosrdenstva vyhláseného pápežom Františkom. Púte sa zúčastní kňaz vdp. Bohuslav Mikula. Bližšie informácie máte na nástenke.

MinFa letný tábor pre miništrantov organizovaný bohoslovcami bude v čase od 7. do 13. a od 14. do 20. júla 2015. Viac informácii na nástenke.

Mgr. Jozef Gallovič
farár – dekan