Oznamy

Showing 1 - 10 of 636 results.
Items per Page 10
of 64

Oznamy

« Back

29. nedeľa v cezročnom období 2013

Liturgický kalendár

Budúca nedeľa: 30. v Období cez rok

Oznamy

Vzadu pri východe z kostola je k dispozícii nové číslo časopisu Milujte sa. Cena je 1,35 EUR alebo dobrovoľný príspevok.

K dispozícii sú podielové knihy pre členov Spolku sv. Vojtecha. Vyzdvihnúť si ich môžete na farskom úrade v úradných hodinách.

V noci zo soboty na nedeľu sa mení čas. Posunieme si hodiny o jednu hodinu dozadu.

Dnes je zbierka pre misie. Všetkým darcom vopred Pán Boh zaplať!

 

Oznamy od pátrov jezuitov

 

Duchovná obnova

Až do predposlednej nedele v období Cez rok pokračujeme v duchovnej obnove cyklom nedeľných kázní o pravdách viery podľa Vyznania viery.

Modlitby za kňazov

Tento týždeň vo štvrtok končí 40-dňová reťaz modlitieb a pôstu za kňazov, ktorú organizuje spoločenstvo Modlitby za kňazov (od 15. septembra do 24. októbra). Môžete si vybrať hociktorý deň a obetovať ho za kňazov, či už chorých, starých, v ťažkej životnej situácii a pod.

Modlitby za provinciála

Naďalej vás prosíme tiež o modlitby za vymenovanie nového provinciála pre Slovenskú jezuitskú provinciu podľa Ježišovho srdca, proces prípravy na jeho menovanie už prebieha.

Miništranti

Pozývame chlapcov na miništrantské stretká. Stretnutia sú každý piatok: pre mladších (prváci, až tretiaci) o 17.00 hod a pre starších o 19.30 hod v pastoračnej miestnosti pri Kaplnke. Každý piatok je aj miništrantská sv. omša o 18.30 hod.

Peter Sabol, farár