 Web Content Display
			
		
	
	
		
		
		
			
		
	
				
			
		
	
 Web Content Display
		
		
	Medovníky
Recept na medovníkové srdiečka
SUROVINY:
- 700 g hladkej múky
- 400 g práškového cukru
- 4 vajíčka
- 4 čajové lyžičky perníkového korenia
- 4 polievkové lyžice medu
- 1 poliev. lyžica sódy bicarbóny
- 1 žĺtok na potretie
POSTUP:
Do preosiatej múky vmiešame preosiaty práškový cukor a perníkové korenie. Med za stáleho miešania zohrejeme a pridáme sódu bicarbónu. Vznikne nám pena, ktorú vlejeme do múky s cukrom a korením. Pridáme vajíčka a vypracujeme hladké cesto, ktoré dáme odležať na chladné miesto. Neskôr vyvaľkáme na cca 5mm hrúbku a vykrajujeme srdiečka, ktoré môžeme potrieť rozšľahaním žĺtkom. Pečieme vo vyhriatej rúre.
			
	
	
	
		
			
				
				
					
	
		
			
			
				 Calendar
			
		
	
	
		
		
		
			
		
	
				
			
		
	
 Calendar
		
		
	Profile
- x-registered-members
- x-involved-communities
- x-involved-families
- Miestny správca:
- 
	
	
		
		
			
			
				
				
					
vdp. Mgr. Marián Kolenčík, dekan - farár
- Kapláni:
- 
	
	
		
		
			
			
				
				
					
dp. Mgr. Ján Fábik
			
	
	
	
		
			
				
				
					
	
		
			
			
				 Asset Publisher
			
		
	
	
		
		
		
			
		
	
				
			
		
	
 Asset Publisher
		
		
	Dekanat6-9
- 
		LANČÁR (časť obce Kočín-Lančár)
 Mgr. Marek Križan, farár
 Lančár 6, 922 04 Dolný Lopašov
 lubomir.krizan1@post.sk
 farnost.lancar@abu.sk, www.kocinlancar.sk/obec/farsky-urad/farske-oznamy
 033 / 778 71 20, 0903 849 065
- 
		MORAVANY NAD VÁHOM
 Mgr. Marek Suchý, farár
 Radová 75/14, 922 21 Moravany nad Váhom
 marcus.suchy@gmail.com
 farnost.moravanynadvahom@abu.sk, www.moravany.fara.sk
 033 / 774 71 17
- 
		PIEŠŤANY – SV. CYRILA A METODA
 Mgr. Marián Kolenčík, farár - dekan
 Nitrianska 17, 921 01 Piešťany
 piestanycm@gmail.com
 farnost.cmpiestany@abu.sk
 dekanat.piestany@abu.sk, www.piestanycm.fara.sk
 033 / 774 93 33
- 
		PIEŠŤANY – SV. ŠTEFANA
 Mgr. Štefan Gago, farár
 Štefánikova 136, 921 01 Piešťany
 fara.stefan.pn@gmail.com
 033 / 772 60 66