 Web Content Display
			
		
	
	
		
		
		
			
		
	
				
			
		
	
 Web Content Display
		
		
	Medovníky
Recept na medovníkové srdiečka
SUROVINY:
- 700 g hladkej múky
- 400 g práškového cukru
- 4 vajíčka
- 4 čajové lyžičky perníkového korenia
- 4 polievkové lyžice medu
- 1 poliev. lyžica sódy bicarbóny
- 1 žĺtok na potretie
POSTUP:
Do preosiatej múky vmiešame preosiaty práškový cukor a perníkové korenie. Med za stáleho miešania zohrejeme a pridáme sódu bicarbónu. Vznikne nám pena, ktorú vlejeme do múky s cukrom a korením. Pridáme vajíčka a vypracujeme hladké cesto, ktoré dáme odležať na chladné miesto. Neskôr vyvaľkáme na cca 5mm hrúbku a vykrajujeme srdiečka, ktoré môžeme potrieť rozšľahaním žĺtkom. Pečieme vo vyhriatej rúre.
			
	
	
	
		
			
				
				
					
	
		
			
			
				 Calendar
			
		
	
	
		
		
		
			
		
	
				
			
		
	
 Calendar
		
		
	Profile
- x-registered-members
- x-involved-communities
- x-involved-families
- Miestny správca:
- 
	
	
		
		
			
			
				
				
					
vdp. Mgr. Marián Kolenčík, dekan - farár
- Kapláni:
- 
	
	
		
		
			
			
				
				
					
dp. Mgr. Ján Fábik
			
	
	
	
		
			
				
				
					
	
		
			
			
				 Asset Publisher
			
		
	
	
		
		
		
			
		
	
				
			
		
	
 Asset Publisher
		
		
	FarnostKontakty
| Parish priest:vdp. Mgr. Peter Sabol Chaplain:dp. Juraj Valúšek | Phone:033/774 93 33 E-mail: | |
| Address:
					    Rímskokatolícka cirkev | Office hours: | |
| Monday: | closed | |
| Tuesday - Friday: | 10:00 - 12:00 15:00 - 17:00 | |
Information about St. Stephen's parish, or about the Deanery of Piešťany