História

Показывается результатов: 1 - 10 из 653.
Предметов на странице 10
из 66

Oznamy

« Назад

Sedembolestnej Panny Márie, patrónky Slovenska 2024

Liturgický kalendár

Pondelok: sv. Kornela, pápeža a Cypriána, biskupa, mučeníkov, spomienka
Piatok: sv. Andreja Kima Taegona,kňaza, Pavla Chonga Hasanga a spoločníkov, mučeníkov, spomienka
Sobota: sv. Matúša, apoštola a evanjelistu, sviatok
Nedeľa: 25. nedeľa v období cez rok „B“

Oznamy

22. septembra 2024 sa bude v Košiciach konať Národný pochod za život. Organizátori tohto pochodu, ktorý sa koná pod záštitou Konferencia biskupov Slovenska, Vás srdečne pozývajú na toto podujatie. Bližšie informácie sú na plagáte a na webovej stránke www.pochodzazivot.sk. V prípade dostatočného počtu záujemcov pôjde i autobus z Piešťan. Prihlásiť sa je možné u p. Michálkovej na tel. č.: 0905 923 908. Cena je 30 EUR. Odchod autobusu z Piešťan bude v nedeľu ráno o 5:00 hod.

Sviatosť birmovania sa v našej farnosti bude vysluhovať 28.9.2024 (sobota) o 10:30 hod.

Na budúci týždeň sú v stredu, piatok a sobotu jesenné kántrové dni. Záväzný je iba jeden deň. V našej farnosti to bude streda. Obsahom jesenných kántrových dní je poďakovanie za úrodu.

Na 1. sv. prijímanie sa môžu prihlásiť žiaci 3. ročníka ZŠ, taktiež na birmovku sa môžu prihlásiť žiaci 8. a 9. ročníka ZŠ. Prihlášku si môžu vyzdvihnúť v sakristii alebo v škole od učiteľov náboženstva. Prihlásiť sa môžu i starší (žiaci na ZŠ, študenti na SŠ, dospelí), prihlášku si môžu vyzdvihnúť v sakristii farského kostola.

Pozývame manželov na program AMORIS pre manželov, ktorý sa uskutoční 19. – 20. októbra 2024 v popoludňajších hodinách od 14:00 do 17:30 v priestoroch pastoračného centra farnosti sv. Cyrila a Metoda v Piešťanoch. Témou tohtoročného programu je „Odpustenie – cesta od zranenia k jednote. Ako na to?“ Počas programu sa o vaše deti postarajú animátori. Ďalšie informácie nájdete na plagáte na nástenke.

Mgr. Marián Kolenčík
farár – dekan

Следующий