História

Ukazujem 1 - 10 z 636 výsledkov.
Položiek na stránku 10
z 64

Oznamy

« Späť

2. nedeľa v cezročnom období 2014

Liturgický kalendár

Utorok: spomienka sv. Agáty, panny a mučenice
Piatok: spomienka sv. Františka Saleského, biskupa a učiteľa Cirkvi
Sobota: liturgický sviatok Obrátenie sv. Pavla, apoštola
Budúca nedeľa: 3. nedeľa v Období cez rok

Oznamy

Včera v sobotu 18. januára začal týždeň modlitieb za jednotu kresťanov.

Tradičná ekumenická bohoslužba bude tento rok dnes v nedeľu 19. januára o 15.30 hod. v evanjelickom kostole v Piešťanoch. Srdečne pozývame.

Pozývame vás na Stretnutia nad bibliou, ktoré budú pravidelne každú stredu o 19.00 hod. v Pastoračnom centre sv. Cyrila a Metoda. Sú určené pre všetkých, ktorí majú záujem hlbšie vniknúť do tajomstiev Sv. písma.

Pozývame vás na 7. ročník plesu cirkevnej základnej školy sv. Márie Goretti v piatok 14. februára o 19.00 hod. v reštaurácii Semafor. Vstupné je 25 eur. Vstupenky si môžete zakúpiť v zborovni cirkevnej základnej školy. Podrobnejšie informácie nájdete na nástenke.

Farnosť sv. Štefana a naša farnosť organizuje ples v sobotu 1. marca v Kursalóne. Vstupné je 34 eur. Vstupenky si môžete zakúpiť na farských úradoch.

Dnes je zbierka na dokončenie Pastoračného centra a fary. Všetkým darcom Pán Boh zaplať.

 

Oznamy od pátrov jezuitov

 

Týždeň modlitieb za jednotu kresťanov

Minulú sobotu, 18. januára začal týždeň modlitieb za jednotu kresťanov. Jeho ukončenie je v sobotu, 25.1. na sviatok obrátenia sv. Pavla Apoštola. Spoločná pobožnosť je dnes, 19. januára o 15.30 hod. v Evanjelickom kostole. Všetkých vás pozývame k účasti na tejto pobožnosti, a povzbudzujeme k osobným modlitbám na tento úmysel.

Umenie Ducha

Pátri jezuiti pozývajú do predsiene Kaplnky Sedembolestnej Panny Márie k meditácii v rámci 31. pokračovania projektu Umenie Ducha – Návrat súčasného umenia do chrámu. Od 18. januára tu predstavujeme dielo renomovaného slovenského výtvarníka Paľa Macha, ktorý nás svojim dielom s názvom Nádoba svetla, pozýva na začiatku Nového občianskeho roka uvažovať o tajomstve Božieho svetla v našom živote.

Peter Sabol, farár