História

Ukazujem 1 - 10 z 637 výsledkov.
Položiek na stránku 10
z 64

Oznamy

« Späť

25. nedeľa v cezročnom období 2013

Liturgický kalendár

Pondelok: spomienka sv. Pia z Pietrelčiny, kňaza
Piatok: spomienka sv. Vincenta de Paul, kňaza
Budúca nedeľa: 26. v Období cez rok

Oznamy

Spojme sa dnes so všetkými ľuďmi dobrej vôle, najmä s tými, ktorí sa dnes v Košiciach zúčastňujú pochodu za život, (o ktorom svetské médiá doteraz nápadne mlčali), aby sa jeho myšlienky ujali najmä u tých, ktorí disponujú mocou a sú zodpovední za legislatívu, ale aby oslovili čo najviac ľudí na Slovensku.

Pozývame vás zapojiť sa do 40-dňovej reťaze modlitieb a pôstu za kňazov, ktorú organizuje spoločenstvo Modlitby za kňazov a to od 15. septembra do 24. októbra. Môžete si vybrať hociktorý deň a obetovať ho za kňazov, či už chorých, starých, v ťažkej životnej situácii a pod. Podrobnejšie na nástenke.

Pozývame vás na púť do Mariazellu v sobotu 28. septembra. Odchod autobusu sa posunul o jednu hodinu skôr a teda je ráno o 5.00 hod. od železničnej stanice v Piešťanoch. Cena je 18 eur. Ešte sú voľné miesta nakoľko sa otvoril aj druhý autobus takže prihlásiť sa možno v sakristii farského kostola. Podrobnejšie informácie sú na nástenke.

Pri východe z kostola môžete zakúpením perníkového srdiečka podporiť Boj proti hladu, ktorý každoročne podporujeme. Podrobnosti v sakristii aj na nástenke.

Dospelých, ktorí chcú prijať sviatosti - krst alebo sv. prijímanie - pozývame k príprave. Prihlásiť sa treba v sakristii farského kostola alebo na fare.

Aj v školskom roku 2013/2014 vychádza katolícky časopis Rebrík, ktorý vydáva eRko - Hnutie kresťanských spoločenstiev detí. Je to jediný katolícky časopis pre mladších žiakov na Slovensku. Svoje stránky si v Rebríku po prvýkrát nájdu aj predškoláci. Podrobnejšie informácie na www.rebrik.sk, rovnako dávame do pozornosti aj časopis Nahlas na povzbudenie ľudí vo viere. Podrobnejšie informácie sú na nástenke.

Zbierka na dokončenie Pastoračného centra a fary priniesla sumu 1856 eur a Bohu známi darovali na kostol 500 eur. Všetkým darcom úprimné Pán Boh zaplať!

Peter Sabol, farár