História

Ukazujem 1 - 10 z 630 výsledkov.
Položiek na stránku 10
z 63

Oznamy

« Späť

3. veľkonočná nedeľa 2012

 

Liturgický kalendár

Pondelok: spomienka sv. Vojtecha, biskupa a mučeníka
Streda: liturgický sviatok sv. Marka, evanjelistu
Budúca nedeľa: 4. veľkonočná nedeľa - Nedeľa Dobrého Pastiera

Oznamy

Začína sa týždeň modlitieb za duchovné povolania. Na budúcu nedeľu bude zbierka na kňazský seminár. Všetkým darcom vopred úprimné Pán Boh zaplať!

V sobotu  28. apríla o 9.00 hod. bude vo farskom kostole stretnutie ôsmakov, ktorí v budúcom šk. roku prijmú sv. birmovania.

Dňa 5.5. ideme na púť do Šaštína vrámci Fatimskej soboty. Odchod autobusu je o 13.30 z Krajinskej cesty.

Ponúkame Vám DVD z oslavy Božieho milosrdenstva a benefičného koncertu za dobrovoľný príspevok - najmenej 3 eurá, ktorý bude použitý na dostavbu Domu pokoja, pre záchranu počatého života. Zakúpiť (objednať) si ho môžete v sakristii kostola.

Rádio Lumen pozýva na púť do Sanktuária Božieho milosrdenstva v Krakove. Púť sa koná v sobotu 12. mája. Katolícka jednota Slovenska pobočka Piešťany organizuje autobus na túto púť. Odchod autobusu je 11. mája o 23.00 hod. z parkoviska pri reštaurácii Perla. Prihlásiť sa možno v sakristii kostola alebo u p. Nedorostovej. Cena cestovného je 20 eur, ktoré treba uhradiť pri prihlásení. Podrobnosti nájdete aj na nástenke pred kostolom.

Trnavský samosprávny kraj a Balneologické múzeum pozýva na výstavu ikon a keramiky vo vile Dr. Lisku, Štefánikova 1. Výstava  potrvá do 20 mája.

Farnosť Povýšenia sv. Kríža v Nitrianskej Blatnici pozýva na svätojurajskú púť k Rotunde sv. Juraja v nedeľu 29. apríla. Podrobnosti sú na plagáte na nástenke.

Peter Sabol, farár