História

Ukazujem 1 - 10 z 632 výsledkov.
Položiek na stránku 10
z 64

Oznamy

« Späť

Veľkonočná nedeľa 2012

 

Liturgický kalendár

Budúca nedeľa: 2. veľkonočná nedeľa - nedeľa Božieho milosrdenstva

Všeobecné

Od Veľkej noci až po Turíce, teda vo Veľkonočnom období, sa namiesto modlitby Anjel Pána modlime Raduj sa nebies Kráľovná.

Zajtra na veľkonočný pondelok sú sv. omše ako v nedeľu okrem sídliska A. Trajana, kde sv. omša nie je.

Od Veľkého piatku sa v našej farnosti modlíme deviatnik k úcte Božieho milosrdenstva. V tomto týždni to bude vždy o 15.00 hod. v Kaplnke Božského Srdca Ježišovho.

Na budúcu nedeľu - nedeľu Božieho milosrdenstva vás pozývame do sprievodu z kúpeľnej kaplnky do kostola sv. Cyrila a Metoda na oslavu Božieho milosrdenstva. Stretneme sa o 14.30 hod. pred Kaplnkou pri moste a odtiaľ pôjdeme ako už tradične do farského kostola. Tam posvätíme nový obraz Božieho milosrdenstva, pomodlíme sa Korunku Božieho milosrdenstva a naši mladí speváci zakončia duchovný program svojim koncertom. Podrobnosti nájdete aj na nástenke pred kostolom.

Dnes je veľkonočná ofera. Všetkým darcom Pán Boh zaplať!

Všetkým, ktorí akýmkoľvek spôsobom prispeli k dôstojnému priebehu liturgického slávenia Veľkej noci (spevákom, hudobníkom, prisluhujúcim pri oltári, p. kostolníkovi (-čke) vyslovujem úprimné Pán Boh zaplať. Prajem vám všetkým milostiplné a radostné veľkonočné sviatky...

Prijmite slávnostné požehnanie!

Peter Sabol, farár