História

Ukazujem 1 - 10 z 187 výsledkov.
Položiek na stránku 10
z 19

Blogy (Správy)

« Späť

Trnava za život

Pozvánka na verejné zhromaždenie "Trnava za život" v rámci kampane Deň počatého dieťaťa.

 

Fórum života srdečne pozýva všetkých, ktorým záleží na ochrane rodiny a života na verejné zhromaždenie "Trnava za život" v nedeľu 6. apríla 2014 na Trojičnom námestí o 15.00 hodine.

Spievať bude speváčka Janais.

S príhovormi vystúpia Marcela Dobešová, predsedníčka Fóra života, Anna Záborská, europoslankyňa, ktorá presadzuje rodinnú politiku a ochranu života, trnavský arcibiskup Ján Orosch, prof. Bohumil Chmelík, FZaSP TU, Kristína Königová, riaditeľka Centra pomoci pre rodinu v Trnave, ktoré spolupracuje s Fórom života v Trnave a mamička zachráneného dievčatka Viki cez projekt Fóra života "Zachráňme životy". Budú sa rozdávať biele stužky.

Zhromaždenie sa ukončí sv. omšou, ktorú bude celebrovať trnavský arcibiskup Ján Orosch v jezuitskom Kostole Najsvätejšej Trojice v Trnave o 17.00 hodine.

Na zhromaždení sa zúčastní aj Wolfgang Hering z EuroProLife [euro pro lajf] z Mníchova s ikonou Guadalupskej Panny Márie. EuroProLife [euro pro lajf] organizujú pochody za život po celej Európe a každoročne obchádzajú s ikonou európske inštitúcie v Štrasburgu.