História

Ukazujem 1 - 10 z 636 výsledkov.
Položiek na stránku 10
z 64

Oznamy

« Späť

Nedeľa zoslania Ducha Svätého 2013

Liturgický kalendár

Pondelok: Svätodušný pondelok
Budúca nedeľa: 8. nedeľa v Cezročnom období, slávnosť Najsvätejšej Trojice

Oznamy

Dnešnou Nedeľou zoslania Ducha Svätého končí liturgické veľkonočné obdobie a pokračuje obdobie Cez rok, 7. týždeň. Od zajtra sa opäť modlíme modlitbu Anjel Pána.

Diakonia Broumov v spolupráci s Mestom Piešťany organizuje zbierku pod názvom "Nepotrebné veci núdznym ľuďom!". Uskutoční sa v dňoch 23. až 25. mája v dennom centre "Svornosť" na Vážskej 4 v Piešťanoch. Podrobnejšie informácie sú na nástenke.

Ešte dnes si môžete pozrieť mini výstavu výtvarných prác, ktorú sme pripravili v spolupráci s duchovnou službou vo väzniciach. Práce zhotovili odsúdení vo výkone trestu. Výstava je nepredajná a je v Pastoračnom centre sv. Cyrila a Metoda v Piešťanoch na 1. poschodí, prístupná vždy po sv. omši. Vstup je voľný, ale ak chcete môžete prispieť dobrovoľným príspevkom na podporu pastoračnej činnosti vo väzniciach.

KDH Trnava pozýva na Spomienkové stretnutie na veľkého pápeža Jána Pavla II. pod názvom Pocta blahoslavenému Jánovi Pavlovi II., ktoré sa uskutoční v pondelok 20. mája, t. j. zajtra o 16.30 hod. na Univerzitnom námestí v Trnave pred sochou Sv. Otca. Téma tohtoročného stretnutia je „Ján Pavol II. a cyrilometodský odkaz“.

Na budúcu nedeľu bude zbierka na dokončenie Pastoračného centra a fary. Všetkým darcom vopred Pán Boh zaplať!

Peter Sabol, farár